Når tyngdekraften overtar og gudinnekroppen er et saga blott

Har du oppdaget at tyngdekraften og andre skavanker har satt sine spor på din kropp? Det har nemlig jeg. Nå har jeg erkjent at min ikke lenger tilhører en av verdens sju underverker.

Denne figuren har absolutt hatt sine glansdager hvor struttpupper, flat mage og sprettrumpe var et stikkord. Vel, det var kanskje å ta litt for hardt i. Men det er likevel en kjennsgjerning at min innpakning absolutt har versert i en bedre utgave.

Overgangen til nydelige beverhaler som nå må rulles inn i «beverhaleholderen», er et glitrende bevis på det. Den flate magen er byttet ut med en aldri så liten polstring. Og for tiden er egendefinert kallenavn «kvinnen uten midjer».

Tiden går og……

Jeg har også skiftet ut trådene mine (som jeg forøvrig ikke skjønner jeg har kjøpt og brukt), til mer romslige og høyere varianter. Grunnen er ene og alene at det funker best å putte magen ned i trusa. Det er tross alt mere behagelig enn å la den skvalpe i fri dressur.

Ordtaket mitt om at «tiden går og kroppen består», endres herved til «tiden går og det blir visst mer mage, rumpe og lår».

Usynlige hårdonasjoner

Menn mister håret sitt, i alle fall på hodet. Og jeg har i den forbindelse en mistanke om at det foregår usynlige hårdonasjoner fra menn til oss kvinner rett over 20. Hvor urettferdig er ikke det?

Vi jobber mot alle odds for å fjerne herligheten. Alt er prøvd, og det neste er at gressklipperen tas i bruk. Med fare for at en eller annen kroppsdel ryker i kampen.

Er det flere som kjenner seg igjen?

Lotto

Så er jeg nemlig også en av de heldige som har vunnet i lotto. Ikke den type lotto som omhandler penger, men «Svarten, hvordan skal jeg skjule denne-lotto». Med hormonelle bomber som forstyrrer min forestilte silkemyke hud.

Nå skal jeg ikke krisemaksimere helt. Etter mange år har jeg jo etter hvert blitt vant til utysket. Gudene skal vite at de er prøvd bekjempet med lut, kniv og sag. Uten spesielt strålende resultater. De kommer alltid tilbake.

Inn blant de hundre

Men nå skal du høre. Jeg har skjønt at det er bortkastet tid å gå rundt å forbanne egen kropp. Det er like greit å pleie herligheten med VARME OG KJÆRLIGHET <3.

Jeg anbefaler også deg å gjøre det samme.

Kroppen min kategoriseres ikke lenger som en av verdens sju underverker. Men jeg er heeeeelt sikker på at den fremdeles hører inn blant de hundre.

Til syvende og sist er jeg i grunnen himla fantanstisk. Jeg er steike meg bra nok, og har akseptert meg selv akkurat som jeg er. Til tross for et skrog med ujevnheter og bumper:-)

Fin dag til deg, og husk at du er superduper og mer enn GOD NOK

 

Klem, Kristin<3

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar